Rammeerstatning

Policy for rammeerstatning.
Alle DARE rammer er laget av karbonfiber. Hvis de blir skadet eller blir utsatt for sammenstøt, kan de knekke eller ødelegges og dermed bli uegnet til bruk. Med vår rammeerstatning kan du kjøpe en ny sykkelramme av samme eller lignende type til en nedsatt pris (eksterne komponenter er ikke inkludert, for eksempel hjul, girskiftere, seter og så videre). Dette tilbudet er gyldig innen tre år fra sykkelens leveringsdato.

DARE's rammeerstatning fungerer slik: Etter at du har kjøpt en DARE-sykkel, må du registrere deg på vår nettside umiddelbart igjennom bruk av garantikortet som følger med i sykkelesken til din DARE.
Du vil da bli registrert i våre systemer og med det kvalifisert for rammeerstatning. Hvis du kommer i sammenstøt som fører til rammebrudd med sykkelen i løpet av tre år etter leveringsdato, kan denne tjenesten tilby deg kjøp av en annen ramme av samme eller lignende type til en nedsatt pris. Dersom du ønsker å benytte deg av denne tjenesten, kan du kontakte oss via vår "Kontakt oss"-side. Vi setter pris på om du gir oss en forklaring på hvorfor sykkelen ble skadet, og gi oss bilder av de skadede delene, slik at vi kan vurdere hvordan du skal utføre erstatningen.
Dersom vi finner at skaden ble gjort med vilje, har DARE rett til å avslå erstatningsforespørselen. Du kan kun bruke rammeerstatning en gang innen tre år etter leveringsdato for produktet. Etter at det skadede produktet er erstattet, vil det skadede produktet betraktes som DAREs eiendom. Transportkostnader ved bruk av dette programmet påløper kunden.

Ved kjøp av erstatningsramme gis det følgende rabatter på gjeldende pris av ny ramme avhengig av opprinnelig leveringsdato:
Inntil 1 år : 50%
Inntil 2 år : 30%
Inntil 3 år : 20%
DARE har rett til å kansellere eller revidere sin policy uten ytterligere varsel. Vennligst se de siste retningslinjene på vår offisielle nettside.
Velkommen tilbake!