Bytte og retur

Returordning
Sykkel/ramme
Etter at du har mottatt / hentet produktet, må du ikke bruke den og passe på å beholde hele pakken hvis du finner ut at produktet var skadet under transport, eller dersom det er noe feil ned produktets utseende eller maling. Ha ditt kjøpsbevis og DAREs garantikort klar, og ta kontakt med vår DARE kundeservice med en gang. Når tilstanden er bekreftet, vennligst send sykkelen tilbake i esken til DARE. Du har da rett til en gratis retur innen sju dager. (Kjøper har rett på fri retur innen 7 dager etter mottatt produkt. DARE forbeholder seg retten til å avgjøre om det er skade på produktet.)
Tilbehør
Dersom du finner produktet er uegnet / feil / feillevert, vennligst kontakt vår kundeservice innen syv dager for en gratis retur. Transportavgiften til den første returen innen samme bestilling er gratis. Det returnerte produktet må imidlertid være helt nytt (dvs. det er ikke brukt, slitt eller montert), godt pakket og inkluderer kvittering eller kjøpsbevis; ellers vil ikke DARE ikke akseptere returen.
Returskjema
Land
Last opp bilder
Du kan også laste opp bilder som referanser for å forklare og hjelpe oss med å forstå dine spørsmål. Du kan laste opp inntil fire bilder (JPEG eller PNG).
  • Slett
Velkommen tilbake!